söndag 29 september 2013

Denna blogg

Just det där ögonblicket när man sitter med ett tomt dokument framför sig och ska börja skriva är så härligt. Man är inte riktigt säker på innan vad man ska skriva om utan man låter bara fingrarna köra sin lilla dans över tangentbordet. På det sättet är det i alla fall för mig. Det här inlägget var inget som jag planerade, utan jag bara började skriva för att se vart jag hamnade, och ja, jag hamnade här. Så var det till exempel också med inlägget jag skrev tidigare, du vet det med rubriken "Godis". I det inlägget hade jag planerat att berätta om hur tjock jag var när jag var liten och hur jag tog mig ifrån det men istället började mina fingrar att dansa redan efter första meningen.

Är det inte lite så i livet? man kan planera vad man vill ska hända men när det väl kommer till kritan brukar det gå snett i alla fall. Eller, ja, det är ju inte alltid det går snett men det går aldrig riktigt som man tänkt sig. Jag säger inte att det är något dåligt, saker och ting kan ju faktiskt bli bättre än vad man tänkt sig, utan det är snarare något som bara är.

Det är nog lite så den här bloggen kommer vara, lite spontan alltså. Jag kommer öppna ett dokument och bara skriva vad som faller mig in, precis som nu.

Som grädden på moset så lägger jag till den här bilden också så jag verkar djupare än jag egentligen är. Det är ett av mina favoritcitat som jag skrivit in på en bild jag tog häromdagen. Enjoy!


2 kommentarer:

  1. Svar: Skriv sådant som du själv vill och om sådant som du tycker om! Det är absolut viktigast och gör bloggen personlig. Väldigt viktigt att aldrig "tvinga" ur sig inlägg för det blir aldrig bra. Skriv bara när du känner för det, annars är det lätt att bloggen blir ett måste istället för något som man gör för att man tycker att det är roligt och brinner för.

    Lycka till! :D

    SvaraRadera