fredag 8 november 2013

Skitsnack! -BS

Du vill förmodligen inte höra det här men… det finns några som snackar skit om dig. Japp, det är sant. Du har inte gått förbi obemärkt, det finns några där ute som inte tål dig, några som stör sig på allt du gör. De drar upp dina brister som samtalsämnen och de bitchblickar dig på håll. Men vad har du gjort? I deras ögon har du i alla fall gjort något fel. Även om de så pass litet som att vara tyst när andra talar. De uppskattar inte att du andas helt enkelt. 

Okej så illa kanske det inte alltid är, men jag kan lova dig i alla fall att du inte är omtyckt utav alla. Inte jag heller för den delen, eller någon annan människa som går, står, springer, ligger, kryper, krälar, hoppar, ålar, flyger eller bara lever på denna jord. Så är det bara, inget att göra något åt. Så ta inte åt dig när folk hatar, le bara och känn dig stolt att du finns i deras tankar. Livet är för kort för att göra sig själv mindre pga andras hat. Se hatet som föda, ät dig mätt och väx.  

PS! BS står förresten för "bullshit", det engelska ordet för skitsnack, precis som typ alla snack är. Visste du inte vad det betydde så har du lärt dig något nytt nu, och brukar man inte säga att man ska lära sig något nytt varje dag? Jo men dåså, kanske har jag hjälpt dig på vägen. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar